Autor: publisher

~ 29/11/08

Emil is de naam, geboren in Sittard en nog steeds verblijf ik daar. Sociaal-werker en socialist. Van voorjaar 2003 tot september 2009 lid van de Socialistische Partij, maar eruit gegooid vanwege lidmaatschap van de socialistische propagandagroep Socialistisch Alternatief (tot september 2010 Offensief geheten) onderdeel van het Committee for a Workers’ International, waar ik me sinds november 2005 toe reken. Ik ben ook webmaster voor deze organisatie, vandaar dat deze blog op een subdomein van socialisten.net staat, maar desondanks spreek ik op deze blog namens mijzelf.

Ik zal op deze blog een kritische en socialistische blik werpen op hetgeen mij interesseert en op wat er in de wereld gebeurt.

Creative Commons

Deze blog wordt gepubliceerd onder de Creative Commons BY-NC-ND 3.0 licentie. Je wordt aangemoedigd om teksten op deze blog te delen, volgens de voorwaarden van de licentie. Zie hiervoor de link.

Post tags:

5 Comments »

 1. Hallo Emil,

  ik had die blog van Peter Storms gelezen en er zitten zeker waarheden aan vast maar wat ik mis is een oplossing en dat is de Sp van binnen radicaal moet veranderen (geleidelijk en in voorzichtigheid)om het links georienteerd te krijgen.

  Het is wel goed dat Agnes Kant opstapt want zij heeft dat uitstraling en bewording als Femke Halsema van Groenlinks.Ik hoop (maar ja dat lijkt me sterk)dat er een linkse sp voor in de plaats komt die wel meer linkser is dan Agnes.

  kameraad
  Rafael Elmas

  Comment by Rafael Elmas — Thursday, 4 March, 2010 @ 18:55

 2. Ik weet niet helemaal zeker wat Peter’s blog met deze topic te maken heeft, maar ok 🙂

  Ik ben het met je eens dat er er een linkse koers moet komen voor de SP en daar schrijf ik onder andere over hier.

  Comment by Emil — Thursday, 4 March, 2010 @ 20:21

 3. Hé Emil, via 123people jou weer gevonden. Hoe is het zo met je? Studie afgerond en aan het werk? Ben zelf ook persona non grata geworden bij de SP, lokaal vooral. Zit nu bij de Stadspartij en bevalt me wel. Daar zitten eerlijke en integere mensen, die (gelukkig) ook kritische geluiden aanhoren. Verschillen van mening worden goed uitgediscussieerd. Daarna wordt standpunt bepaald, met inachtneming van afwijkende mening(en). Bij deze partij kom ik pas echt tot ontplooiing. Ik neem aan dat jij nog steeds bij offensief bent? Misschien een keer bij babbelen? Hoor wel van jou. Je kunt me bereiken op hjmburgers@gmail.com. Heb trouwens Wilma ook al een aantal keren gesproken, en mocht je het nog niet weten, zij is nu VVD’er.

  Comment by Harm Burgers — Monday, 28 February, 2011 @ 13:52

 4. Komaan Emil, zet nog eens een post op die blog van je! Het is vreemd dat iemand vol met ideeën al meer dan een maand niets meer geplaatst heeft.

  Btw, “… wat in de wereld gebeurt” 😉 .

  Comment by Thomas — Tuesday, 1 March, 2011 @ 0:10

 5. @Harm: Leuk je weer te zien. Wilma nu bij de VVD? Wat een afknapper! Ik zit nog steeds bij Offensief inderdaad, nu Socialistisch Alternatief overigens.

  @Thomas: Dat is wellicht zo, maar ik ben dezer dagen wellicht te ongedisciplineerd om regelmatig een blog bij te houden. En dan post ik niet zo regelmatig en dan post ik weer helemaal niet… Enfin, zo’n sneeuwbaleffect 😉

  Ik zal er nog eens naar gaan kijken.

  Comment by Emil — Tuesday, 1 March, 2011 @ 4:14

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment